Events

Tactical Training DaysOp de pagina over de skirm-regels vind je onze regelset, die op sommige punten afwijkend is van andere evenementen. Zo werken wij met hit-locaties, mag je melee aanvallen doen, hebben we een tactisch punten koopsysteem en wordt na afloop de winnaar bepaald middels Winstpunten / Victory Points. Airsoft Practical Shooting Days

 

 

Verder staan hier de regels voor de Parcours Competitie regels die op de Airsoft Practical Shooting Day worden georganiseerd. Veel plezier met lezen, we kijken uit naar je commentaar op Facebook

2 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in
 1. 27 mei - TTD 1-3

  27 mei - TTD 1-3

  € 29,50

  Dit is een logisch vervolg op niveau 1 van de Team Training Days maar staat open voor iederen, onafhankelijk van niveau en of je al een TTD hebt gevolgd of niet. Het programma slaat een brug tussen Airsoft en MilSim bestaat onder andere uit communicatie/portofoon protocol, verplaatsingen, kaartlezen, onderling coordinatie, navigeren, tactische brug- en wegoversteek, en meer.


  Deze dag is nuttig, leuk en interessant voor iedereen die een leuke, leerzame en vermoeiende dag 'in het veld' wil beleven. 


  Deze dag vindt plaats in de vrije natuur in de omgeving van Soest en is zónder AA's. Gedurende de dag zul je in groepen van maximaal 6-10 personen op pad zijn zodat je maximaal kunt oefenen. Tijden zijn van (ongeveer) 11:00u tot 17:00u. Meer details volgen na inschrijving.


  Aanmelding is op volgorde van betaling. 


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. 

  Meer Informatie
 2. 22 april - Tactical Training Day Lightning Course & BOSS patch

  22 april - Tactical Training Day Lightning Course & BOSS patch

  Normale prijs: € 49,50

  Speciale prijs: € 44,50

  Zo laag als: € 39,50

  Deze dag behandelen we patrouillegang, velddiensttekens, reload-drills en contactdrill enkele man, buddy-paar en ploeg, tot en met baseline en rally links/rechts en australian peeling. Verder behandelen we alle BOSS stof en krijg je je BOSS patch. Je kunt je aanmelden als individu of als team. Er is plaats voor maximaal 12 personen en de dag duurt van circa 10u tot 17u.


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. Klik hier voor de aparte Facebook groep. 

  Meer Informatie

2 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in