Events

Tactical Training DaysOp de pagina over de skirm-regels vind je onze regelset, die op sommige punten afwijkend is van andere evenementen. Zo werken wij met hit-locaties, mag je melee aanvallen doen, hebben we een tactisch punten koopsysteem en wordt na afloop de winnaar bepaald middels Winstpunten / Victory Points. Airsoft Practical Shooting Days

 

 

Verder staan hier de regels voor de Parcours Competitie regels die op de Airsoft Practical Shooting Day worden georganiseerd. Veel plezier met lezen, we kijken uit naar je commentaar op Facebook

3 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in
 1. 12 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 1

  12 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 1

  Deze dag staat in het teken van oefenen van teamvaardigheden voor airsofters en is de eerste dag van het tweeluik 'Niveau 1'. We geven deze 2 dagen praktijkgerichte workshops over teamplay zoals tactisch verplaatsen (patrouillegang), velddiensttekens en contactdrill. Er is plaats voor maximaal 32 personen. De dag duurt van circa 10u tot 16u. Voor deze eerste dag heb je een longarm nodig (M4, MP5, G36, etc) en nog geen sidearm. 


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. Klik hier voor de Facebook pagina

  Meer Informatie
 2. 19 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 2

  19 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 2

  Eerst herhalen we (in de praktijk, dus meteen het veld in!) de stof van TTD-1. Daarna geven we jullie feedback en breiden we de stof uit met 'sprong' technieken op fireteam niveau, schiethoudingen en handelingen, kennismaking met peeling, en meer. En we sluiten af met een praktijktoets voor een officiële Level 1 badge! Je kunt je aanmelden als individu of als team. Er is plaats voor maximaal 32 personen en de dag duurt van circa 10u tot 16u.


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. Klik hier voor de aparte Facebook groep. 

  Meer Informatie
 3. 16 juli - TacSim

  16 juli - TacSim

  € 29,90

  Dit is een Tactische Simulatie. Deze dag kenmerkt zich door a-synchrone missies (dus verschillende teams hebben verschillende belangen) en spel dat tactisch optreden en communicatie bevordert. 


  Elk team van 4-7 personen krijgt 'command points' om wapens en speciale vaardigheden te kopen (artillery strikes, intel, etcetera). Bij het bestellen van een kaartje kun je een voorkeur voor een factie opgeven (deze dag zijn alleen NEO en TU speelbare facties), maar op de dag zelf proberen we ook voor een goede mix van ervaren en minder ervaren TacSim spelers te zorgen zodat de kanten gebalanceerd zijn. Het is dus géén garantie dat je in je voorkeurs-factie terecht komt. Natuurlijk gaan we airsoft- en vriendengroepen (tot een grootte van 7 man) hoe dan ook bij elkaar plaatsen.


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven. Er is een aparte facebook groep voor de TacSim hier.

  Meer Informatie

3 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in