Alle evenementen

2 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in
 1. 22 april - Tactical Training Day Lightning Course & BOSS patch

  22 april - Tactical Training Day Lightning Course & BOSS patch

  Normale prijs: € 49,50

  Speciale prijs: € 44,50

  Zo laag als: € 39,50

  Deze dag behandelen we patrouillegang, velddiensttekens, reload-drills en contactdrill enkele man, buddy-paar en ploeg, tot en met baseline en rally links/rechts en australian peeling. Verder behandelen we alle BOSS stof en krijg je je BOSS patch. Je kunt je aanmelden als individu of als team. Er is plaats voor maximaal 12 personen en de dag duurt van circa 10u tot 17u.


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. Klik hier voor de aparte Facebook groep. 

  Meer Informatie
 2. 27 mei - TTD 1-3

  27 mei - TTD 1-3

  € 29,50

  Dit is een logisch vervolg op niveau 1 van de Team Training Days maar staat open voor iederen, onafhankelijk van niveau en of je al een TTD hebt gevolgd of niet. Het programma slaat een brug tussen Airsoft en MilSim bestaat onder andere uit communicatie/portofoon protocol, verplaatsingen, kaartlezen, onderling coordinatie, navigeren, tactische brug- en wegoversteek, en meer.


  Deze dag is nuttig, leuk en interessant voor iedereen die een leuke, leerzame en vermoeiende dag 'in het veld' wil beleven. 


  Deze dag vindt plaats in de vrije natuur in de omgeving van Soest en is zónder AA's. Gedurende de dag zul je in groepen van maximaal 6-10 personen op pad zijn zodat je maximaal kunt oefenen. Tijden zijn van (ongeveer) 11:00u tot 17:00u. Meer details volgen na inschrijving.


  Aanmelding is op volgorde van betaling. 


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. 

  Meer Informatie

2 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in