Alle evenementen

2 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in
 1. 12 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 1

  12 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 1

  Deze dag staat in het teken van oefenen van teamvaardigheden voor airsofters en is de eerste dag van het tweeluik 'Niveau 1'. We geven deze 2 dagen praktijkgerichte workshops over teamplay zoals tactisch verplaatsen (patrouillegang), velddiensttekens en contactdrill. Er is plaats voor maximaal 32 personen. De dag duurt van circa 10u tot 16u. Voor deze eerste dag heb je een longarm nodig (M4, MP5, G36, etc) en nog geen sidearm. 


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. Klik hier voor de Facebook pagina

  Meer Informatie
 2. 19 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 2

  19 november - Airsoft Tactical Training Day Niveau 1, step 2

  Eerst herhalen we (in de praktijk, dus meteen het veld in!) de stof van TTD-1. Daarna geven we jullie feedback en breiden we de stof uit met 'sprong' technieken op fireteam niveau, schiethoudingen en handelingen, kennismaking met peeling, en meer. En we sluiten af met een praktijktoets voor een officiële Level 1 badge! Je kunt je aanmelden als individu of als team. Er is plaats voor maximaal 32 personen en de dag duurt van circa 10u tot 16u.


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven als je mee wil trainen deze dag. Klik hier voor de aparte Facebook groep. 

  Meer Informatie

2 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in