S.O.A. - Skirm Op Aanvraag

Een Skirm Op Aanvraag betekent dat je met een groep vrienden/vriendinnen/collegae een datum en tijd prikt, en het thema voor de skirm. Daarna wordt de Skirm gepubliceerd en kunnen anderen zich er ook voor inschrijven. Je kunt op deze manier er altijd zeker van zijn dat je op een datum die jullie uitkomt, een skirm speelt die jullie leuk vinden. Zonder dat je gelijk de hoofdprijs betaalt voor een privé skirm.

Hoe het werkt

1 - Verzamel een groep vriend(inn)en, collegae of teamgenoten.Bepaal wanneer je ongeveer wil skirmen. Hoe verder van tevoren, hoe groter de kans dat het door jouw gewenste tijdstip zowel marshall als terrein beschikbaar zijn. En anders zoeken we een passend alternatief dat jullie uitkomt. We werken met groepen vanaf 12 of meer. 

2 - Kies een thema voor de dag. Je kunt kiezen uit de volgende thema's:

  •  Open Skirm (capture the flag, team deathmatch, etc)
  •  TacSim (Tactical Simulation, lees hier hoe dit werkt)
  •  Tactical Scenarios (kleinschalige teamgedreven scenario's, meer details hier)
  •  Avondskirm
  •  WO II skirm
  •  Trainingsdag

 

3 - Maatwerk (optioneel). Mocht je hele specifieke wensen hebben waar veel voorbereidingstijd in zit, dan maken we hier apart afspraken over.  

Kosten

De kosten zijn standaard EUR 30,- per deelnemer, met een minimum van 12 deelnemers. Behalve voor een trainingsdag, dan zijn de kosten EUR 40 per deelnemer. Hierbij gaan we er vanuit dat je eigen materiaal hebt (AA, uitrusting, BB's, etc)

Vrijgezellenfeest

Voor een vrijgezellenfeest hebben we een apart arrangement, voor een onvergetelijke dag. 

Interesse

Interesse? Neem contact met ons op via de mail, en we berichten je zo snel mogelijk. Geef even aan of je het liefste reactie hebt per mail of telefoon (en in het laatste geval, hoe laat je het liefste gebeld wordt).