Vrijgezellenfeest

BOOTCAMP

- een hele dag onvergetelijke lol -

 

"Graag wil ik jullie langs deze weg nog even laten weten dat we het super naar onze zin hebben gehad. Het was een ideale start van ons vrijgezelle weekend. We hadden daarna wat over te praten en de groep was gebonden. Dwight deed het heel leuk, we hebben de rest van de dag 'vinger van de trekker' naar elkaar geschreeuwd. Dus bij dezen nogmaals dank voor alles!" - Rolf

Als je een ultiem vrijgezellenfeestje wil, onvergetelijk en nog om jaren over na te praten, is er de mogelijkheid tot een Airsoft Bootcamp onder leiding van een ervaren instructeur.

Beeld je eens in: een dag die duurt van circa 11u tot 16:30, waarbij we starten met koffie/thee, en het aantrekken van de kleding en uitdelen van de airsoftapparaten; de vrijgezel kan eventueel een roze konijnenpak aan, of juist volledig in de schmink/camouflage gezet worden. Dan gaan we even warm worden met een stukje lopen en krijgen jullie onder leiding van een instructeur uitleg over schiethoudingen, contactdrill, velddiensttekens en teamwork. Dit duurt circa 2 uur en wordt gevolgd door hapjes bij de lunch (warm bittergarnituur en frisdrank).

Daarna wordt er nog circa 2 uur lang gespeeld met tactische spellen waarbij communicatie, samenwerking en het behalen van missie doelen belangrijk is. Het einde is rond 16:30 waarna we napraten, alles inleveren, en je om circa 17u weer buiten staat. 

Dit arrangement is inclusief alle benodigde uitrusting, replica, vest, 2 magazijnen en bril,  koffie/thee bij de start en bittergarnituur/fris tussendoor, maar exclusief BB's (ter plekke te krijgen). Kosten: EUR 82.50 per persoon.

Naar wens kan het nog uitgebreid worden met een BBQ, fotograaf of andere zaken!

Overigen

BB's zijn ter plekke bij Gladiator bij te kopen voor EUR 20 per 3000 stuks (geen eigen BB's toegestaan).

Eigen consumptie niet toegestaan

Dit arrangement kan voor minimaal 10 en maximaal 20 personen.