TacSim

 Organisatie en teamgenoten, namens Delta 19 airsoft team, hartelijk dank voor de geslaagde dag. Een goede organisatie met daarbij een doordacht en voor ons fris concept. Heerlijk hoe jullie invulling geven aan een event. En onze teamgenoten waarmee wij samen hebben mogen strijden met groot wederzijds respect en plezier! We hopen jullie gauw weer eens tegen te komen!

WAT IS TACSIM

TacSim staat voor Tactische Simulatie en is een speltype bedoeld om samenspel en tactische keuzes in het veld te bevorderen. Hierbij worden scenario's gespeeld waarbij de samenstelling van je squad, de acties die je doet en de keuzes die je maakt direct invloed hebben op het verloop van het spel. Goed nadenken, plannen met je squad en samenwerken met andere squads, communicatie, kaartlezen en andere tactische skills worden hier toegepast in het spel en de scenario's.

Mensen met gevoel voor teamwork, tactiek en realisme zullen zich aangetrokken voelen tot deze regels. Het heeft een geheel eigen skirm- en puntensysteem. Je koopt uitrusting en support als team van 4-7 personen en speelt om missiedoelen en Victory Points te bereiken. Je besteedt je punten aan support guns, UAV's, para drops, artillery strikes, en meer.

HOU REKENING MET
Dat de missies elkaar snel zullen opvolgen dus dat je misschien wel een paar uur achter mekaar niet in de safety zult komen. Zorg dus dat je water, BB's, gas en magazijnen bij je hebt. 

Ook aantekenmateriaal is handig (zeker voor patrouillecommandanten). Het systeem is geschreven om te werken met buddy-paren en ploegen van 4-7 personen.

KLEDING
We zouden het leuk vinden als je deze dag je al inleeft in de facties die we tijdens de TacSim skirms gaan gebruiken. Geef dan ook je voorkeur aan tijdens je inschrijving en we houden er zoveel mogelijk rekening mee.

Het regelsysteem en de laatste info krijg je de dagen voor het evenement.

OVERIGE ZAKEN
Tot de pauze (die wij bij de catering van Gladiator doorbrengen) moet je zelf voor wat eten/drinken zorgen

Het is tijdens deze dag zeer handig om (goeie) comms te hebben want veel zal afhangen van onderlinge communicatie en communicatie met de organisatie.

KIES JE FACTIE - KLIK HIERONDER OM ER MEER OVER TE WETEN TE KOMEN

1 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in
 1. 20 mei - TacSim

  20 mei - TacSim

  Normale prijs: € 29,90

  Speciale prijs: € 25,50

  Dit is een Tactische Simulatie. Deze dag kenmerkt zich door a-synchrone missies (dus verschillende teams hebben verschillende belangen) en spel dat tactisch optreden en communicatie bevordert. 


  Elk team van 4-7 personen krijgt 'command points' om wapens en speciale vaardigheden te kopen (artillery strikes, intel, etcetera). Bij het bestellen van een kaartje kun je een voorkeur voor een factie opgeven (deze dag zijn alleen NEO en TU speelbare facties), maar op de dag zelf proberen we ook voor een goede mix van ervaren en minder ervaren TacSim spelers te zorgen zodat de kanten gebalanceerd zijn. Het is dus géén garantie dat je in je voorkeurs-factie terecht komt. Natuurlijk gaan we airsoft- en vriendengroepen (tot een grootte van 7 man) hoe dan ook bij elkaar plaatsen.


  Lees hier de eigenverklaring waar je akkoord voor moet geven. Er is een aparte facebook groep voor de TacSim hier.

  Meer Informatie

1 Artikel(en)

per pagina

Lijst  Rooster 

Stel een Aflopende Directie in