United Nations Armed Forces

Over UNAF

In Vrij Waterland zwaait “Abel” de scepter. Deze zelf uitgeroepen leider van het virtuele land dat bestaat uit diverse steden en gebieden die de ideologie van de New Earth Order onderschrijven en onderling contact houden is een pure anarchist.

Daar tegenover staat de Technocratische Unie, een conglomeraat dat geleid wordt door CEO's en waar winst en geld het enige belang is. Geld koopt welvaard, geld koopt huizen en scholen, geld koopt macht. 

In het omstreden gebied Vrij Waterland strijden NEO en de TU om grondstoffen, om macht, om informatie en om de gunst van burgers, media en politiek.

UNAF is hier als multinationale macht om er zorg voor te dragen dat er geen oorlogsmisdaden plaatsvinden, dat UN liaisons veilig tussen de partijen kunnen laveren, oorlogsmisdadigers op te sporen en voor humanitaire hulp aan gewonden, burgers of strijders.

Kleding en uitrusting

UNAF bestaat uit een multinationale strijdmacht. Dat betekent dat je kledingkeuze relatief vrij is maar wél officieel/uniform moet zijn. Dus geen SWAT of mercenary, maar een passend uniforme en dito uitrusting van een VN land. Daarbij moet je een blauwe helm of baret dragen. UN patches mogen ook, maar die hebben wij ook beschikbaar. 

Nota bene

UNAF is voornamelijk een roleplaying groepering. Relatief klein, altijd onderbemand en bezig met teveel tegelijkertijd. Het kan echter heel goed voorkomen dat je een hele dag speelt zonder te schieten! Observeren, begeleiden, opsporen, bewijzen verzamelen. Het kan allemaal. UNAF wordt geacht vooral zelfsturend te zijn en daarbij ook faciliterend te spelen (aangezien UNAF wel stevig militair overwicht in kan brengen, indien nodig). Ervaring met rollenspel en het aanvoelen van spelbalans is een pré!

Klik hier voor de UNAF facebook groep (die wordt per evenement ververst met de actuele deelnemerslijst). 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.