Gladiator Sports - Almere-Buiten

Gladiator Sports

Gladiator Sports is van origine een paintballterrein. Omdat echter slechts een deel van het bijna 10 hectare grote terrein gebruikt wordt, kan een minder gebruikt deel voor airsoft worden aangewend. Op dit terrein organiseren we TacSim evenementen, Tactical Training Days en Practical Shooting Days. En een enkele keer een vrijgezellenfeestje. Daarnaast hebben we hier regelmatig Specials, zoals een Midzomernachtskirm of een Halloween Special.

Kleding

De normale NABV regels zijn hier van toepassing, dus liever niet in full camo aankomen. Voor de rest zijn ze daar wel wat gewend. Het terrein is woodland, dus camo geeft je zeker een voordeel! Multicam, DPM, OD, Vegetato, ATACS FG of AU, afhankelijk van het jaargetijde komen ze allemaal tot hun recht. Alleen effen-zwart is niet de beste keuze. 

Route

Gladiator Sports is het beste bereikbaar met de auto: Hugo de Vriesweg 23B in Almere Buiten. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur, en je kunt in de berm parkeren. Het is wel een stukje lopen van de parkeerplaats naar het Airsoft gebied! 

Je kunt er ook met de bus komen, maar de bushalte is niet heel vlakbij het sportpark. Er komen echter diverse buslijnen tot op circa 12 - 15 minuten lopen van Gladiator. Je kunt het beste plannen via 9292ov.nl.

Faciliteiten

We gebruiken de faciliteiten van Gladiator Sports maar die zijn alleen bij de ingang van de paintball arena. Daar zijn de koffie, tosti's, toiletten, stromend water en een pin-automaat. Neem dus contant geld mee voor aankopen bij Airsoft Heaven (BB's of toegang) en zorg dat je bij aankomst nog even naar het toilet gaat.

Overigens beginnen we vaak eerder dan de paintballers, dus als je er voor 10:30 bent (en we beginnen vaak voor dat tijdstip) dan kun je daar ook nog niet terecht. Zorg dat je onderweg even het toilet opzoekt. Koffie/thee en drinken tot de pauze (meestal rond 13u) moet je dus ook zelf even regelen!

Regels en veiligheid

Gladiator Sports wordt gebruikt voor skirms en trainingen. Over het algemeen hebben we de safety voor onszelf, een enkele keer delen we die voor een kinderfeestje. Replica's moeten in de safety dan ook in de tassen achterblijven. Er zijn tenten en rekken genoeg daar. 

Looproute gladiator Sports