Veilig Kopen

Bij een aankoop op afstand geldt bedenktijd van 14 kalenderdagen. Binnen deze periode mag u het product zonder opgave van reden terugsturen. 

Wat mag u met het product doen tijdens de bedenktijd?

U kunt het product beoordelen om na te gaan of u het wil houden en u mag het proberen net zoals u dat in een winkel zou doen. U mag bijvoorbeeld kleding en schoenen passen. U mag ook de verpakking openmaken om het product te bekijken, als u dit maar netjes doet. Maar u mag het product niet daadwerkelijk gaan gebruiken (bijvoorbeeld kleding gaan dragen) als je nog niet weet of u het houdt. 

Airsoft Heaven mag u een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat u iets met het product heeft gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen.

Wat is de levertijd?

Wij streven er daar dat producten binnen 30 dagen na aankoop worden geleverd, maar in uitzonderlijke gevallen is de levertijd langer. U mag dan de de overeenkomst ongedaan maken (ontbinden) en zal Airsoft Heaven u direct uw geld terugbetalen.

Wat kun je doen als u van de koop af wil binnen de bedenktijd?

Als je een product wil terugsturen kunt u een brief of email schrijven waarin u aangeeft van de koop af te zien, of kunt u gebruik maken van het modelformulier herroeping.  Na het versturen heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Binnen veertien dagen nadat u aan Airsoft Heaven heeft laten weten dat u van de koop afziet wullen wij het aankoopbedrag terugbetalen, maar wij zullen daarmee wachten totdat wij het product daadwerkelijk hebben terugontvangen of u bewijs hebt geleverd dat u het product heeft teruggestuurd.

Als u een product terugstuurt dan kan Airsoft Heaven u de kosten van retourzending in rekening brengen. 

Evenementen 

Bij betaling vooraf van evenementen en op het laatste moment afzeggen of niet op komen dagen hebben wij al kosten gemaakt en geraamd en kunnen wij niet het (volledige) aankoopbedrag terugstorten. Wij streven naar een eerlijke afhandeling en zullen per situatie beoordelen of we (een deel van) het aankoopbedrag terugstoren.